Onbetwist de Spanje en Portugal-specialist

Smilda is specialist op het gebied van buitenland- en emigratieverhuizingen. Zij kunnen u optimaal begeleiden bij uw verhuizing, binnen Europa en daarbuiten, en in het bijzonder de landen Frankrijk, Spanje en Portugal.

Zo bieden zij het volgende:

  • Een vrijblijvende inventarisatie en offerte
  • Directe full service verhuizingen
  • Combinatiemogelijkheden, tegen de scherpste prijs
  • Opmaak van alle douane- en overige documenten
  • Ruime opslagmogelijkheden

Smilda is een modern familiebedrijf, met de blik gericht op de toekomst en met een stevige basis van hard werken en ‘afspraak is afspraak’. Zij hebben dan ook niet alleen langdurige relaties opgebouwd met hun klanten, maar ook met werknemers, leveranciers en collega-organisaties.

Inpakken en wegwezen

Als u naar het buitenland gaat verhuizen, krijgt u te maken met tal van wetten, regels, bepalingen en voorschriften met betrekking tot de in- en uitvoer, douane, verzekeringen et cetera. Als uw persoonlijke eigendommen per vliegtuig of per schip vervoerd moeten worden, wordt het er niet eenvoudiger op. Niet alleen vanwege alle bijkomende documenten, maar vooral ook met betrekking tot het inpakken van de goederen. Smilda is u hierbij graag van dienst; in het geval van emigratieverpakkingen zijn zij uw verhuispartner met grenzeloze service.

“Een tijdige en zorgvuldige voorbereiding is het halve werk. Dat geldt voor de projectverhuizingen die we verzorgen, maar ook voor de particuliere verhuizingen. Het liefst zitten we zo vroeg mogelijk met u om de tafel; of u nu honderden werkplekken wilt verhuizen of gaat emigreren naar bijvoorbeeld Zweden”, aldus Smilda’s verhuisadviseur Ruurd Venema.

Verhuizen met garantie

Smilda is een erkende en ISO gecerticifeerde verhuizer. Dit geeft u de garantie van goed overleg, zorgvuldig uitgevoerd werk, een efficiënte aanpak, het juiste materieel, goed opgeleide en gemotiveerde mensen, en: geen risico’s. Een erkende verhuizer heeft namelijk de verplichting voor elke verhuizing een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Als erkend verhuisbedrijf verzorgt Smilda het vervoer naar elke bestemming, over land, over zee of door de lucht. Van de poolcirkel tot Gibraltar, geen plek is onbekend terrein. Smilda beschouwt iedere verhuizing als een uniek project – en zo gaan ze er ook mee om.

Opslag voor korte of langere termijn

U hebt uw huis al verkocht, maar u kunt uw nieuwe woning nog niet betrekken? Of wilt u eerst polshoogte nemen in het land van uw keuze? Smilda kan uw inboedel opslaan. Zij beschikken over 1.400 vierkante meter opslagruimte: beveiligd, verwarmd, vochtvrij en voorzien van ongediertebestrijding. Ruurd Venema: “Bovendien is er door de inzet van wissellaadbakken en een uitgebreid trailerpark laadruimte voorhanden op het moment dat het u schikt. Zo wordt waardevolle magazijnruimte niet belast. En wat te denken van de mogelijkheid als rijdend reclamebord, elke dag en door geheel Nederland?”

Duidelijk en compleet

Verhuisadviseur Ruurd Venema maakt graag een afspraak met u, om in een zo vroeg mogelijk stadium uw wensen door te nemen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Bij acceptatie van deze offerte verzorgt Ruurd de noodzakelijke documenten, draagt hij zorg voor een vlekkeloze uitvoering en blijft hij tijdens en na uw verhuizing uw aanspreekpunt.

Contact

Smilda & Zn. Verhuizingen BV

Mobiel 06-13780908, Tel. 0594—645 266, Fax. 0594—645 261

[email protected]www.smilda.nl

Kapteynlaan 4, 9351 VG Leek

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Website

Geef een reactie

*