VertrekNL is hét kwartaalmagazine voor iedereen die wil emigreren of droomt van een emigratie naar het buitenland. Het bestaat uit exclusieve reportages en artikelen over emigranten, expats, deskundigen en BNB’ers (Bekende Nederlanders in het Buitenland).

Het totale bereik is gemiddeld ruim 15.000 lezers. Het magazine is in gedrukte vorm verkrijgbaar via diverse boeken- en tijdschriftenwinkels, beurzen en abonnementen. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar als online uitgave via: www.vertreknl.nl/magazine

In elke VertrekNL staat een land centraal, zoals eerder: Frankrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Oostenrijk, Duitsland, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

VertrekNL special wordt gemaakt in samenwerking met de Emigratiebeurs die gratis wordt meegegeven aan elke beursbezoeker met een gemiddeld bereik van ruim 10.000 lezers. Daarnaast is het magazine verkrijgbaar als online uitgave via: www.vertreknl.nl/magazine.

VertrekNL Website heeft een maandelijks bezoek van ruim 27.000 personen en is daarmee de meest bezochte website op het gebied van emigreren. De site biedt dagelijks emigratienieuws en de populaire taaltest, voorheen onderdeel van de Wereldomroep.

VertrekNL Nieuwsbrief verschijnt maandelijks naar ruim 3500 abonnees. Het bevat ‘hot topics’ op het gebied van emigratie.

Klik hier voor de tariefkaart