Nordic Days 19 & 20 oktober 2024

Voor de tweede keer organiseert Nordic Days de beurs voor Scandinavië-liefhebbers! Sinds 2023 is deze beurs de opvolger van Scandinavië-XL. “Waan je even in Nordic sferen en beleef Scandinavië dichtbij!”, aldus co-founder Esther Somnaikubun.

Esther Somnaikubun: “In het najaar van 2022 kwam beurs Scandinavie-XL te koop en die kans konden wij niet laten gaan. Met onze liefde voor Scandinavië en ervaring met evenementen zijn we meer dan gemotiveerd om deze succesvolle beurs voort te zetten en door te ontwikkelen naar een nieuw concept. Vandaar de keus voor een nieuwe naam en nieuwe duurzame locatie.”

Nordic Days is een tweedaagse beurs waar allerlei facetten van Scandinavië naar voren komen, zoals reizen, wonen, eten & drinken, kleding en outdoor. Er zijn verschillende standhouders aanwezig met producten, maar er is ook veel te beleven met workshops en lezingen.

Ticketverkoop is inmiddels gestart met een leuke Early bird actie! De standhouderslijst is te vinden op: https://nordic-days.nl/standhouders

About VertrekNL

Viermaal per jaar verschijnt VertrekNL, het grootste gedrukte én online magazine voor emigranten, expats en tweedehuisbezitters. In elke uitgave staat een land centraal via interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, (tweede) woningen en nog veel meer nuttige informatie over emigreren, zowel voor een korte- als voor een lange emigratie.