Zoologistics in IATA Luchtvracht Top 100

De Nederlandse luchtvracht was in 2015 sterk in beweging. Opvallend veel luchtexpediteurs pakten meer exportvolume in de jaarlijks terugkerende IATA top-100. Anderen gleden terug, maar hielden de schade beperkt. De IATA-top-100 wordt elk jaar door Nieuwsblad Transport samengesteld aan de hand van de vertrouwelijke marktgegevens.

Zoologistics (plek 76) is met een groei van ruim 435% samen met Chartair (390%) een van de nieuwkomers op de IATA-lijst. De komst van Zoologistics op de IATA-top 100 ziet directeur Verhaart als een bewijs dat zijn bedrijf nu toch meetelt in de Nederlandse expeditietop. ‘We zijn eindelijk zichtbaar in de markt en laten zien dat we als specialist bijzonder succesvol kunnen zijn.’

Zoologistics legt zich toe op het versturen van tropische vis, vogels, huisdieren, speurhonden, reptielen maar ook bijvoorbeeld giraffen voor dierentuinen. Daarnaast worden er op kleine schaal ook medicijnen afgehandeld.

Foto Peter Beemsterboer

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Website

Geef een reactie

*