Nominaties VertrekNL Ondernemersprijs

Dit jaar zijn er twee genomineerden voor de VertrekNL Ondernemersprijs: Leonie Heijmans en Alexander en Esther Hendriksen. Leonie maakte speciaal een filmpje waarin zij uitlegt wat haar beste idee voor ondernemen in het buitenland is. Zij vertrekt deze zomer naar Oostenrijk om speciale vakantieweken te organiseren voor families met kinderen die een vorm van autisme hebben. Bekijk onderstaand filmpje om te horen hoe ze dit wil doen.

Alexander en Esther starten dit jaar een Bed & Breakfast met mini-camping in de Zuid-Franse Dordogne. Om ook gedurende het laagseizoen van inkomsten verzekerd te zijn, gaan zij de Dordogne laten kennismaken met de oer-Hollandse stroopwafel. “Zeker in de koude(re)  herfst- en wintermaanden is zo’n vers bereide, nog warme stroopwafel ook voor de Fransen irrésistible! Om de smaakbeleving compleet te maken zal onze kraam een gezellige, typisch Hollandse sfeer ademen. Worden voorbijgangers niet door de geuren verleid, dan toch zeker door onze knusse kraam, mooie presentatie én stralende glimlach!”, aldus Alexander en Esther.

De jury – bestaande uit mr. Aart D.G. Heering van Heering Associates, Chantal Deen, relatiemanager bij OOM Verzekeringen en Seb van der Kaaden, uitgever van VertrekNL – zal in juni bekendmaken wie zich “Winnaar VertrekNL Ondernemersprijs 2017” mag noemen. De winnaar wordt beloond met een uitgebreide reportage in VertrekNL magazine.

Heeft u ook een goed idee voor ondernemen in het buitenland? Klik dan hier.

 

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.