En de winnaar van de VertrekNL Ondernemersprijs 2012 is…

Na een deskundige beoordeling van 16 plannen door de jury van de VertrekNL ondernemersprijs, waarbij o.a. naar de originaliteit, uitvoerbaarheid en inspirerende werking van het plan werd gekeken, is de winnaar bekend geworden van de VertrekNL Ondernemersprijs 2012. Op zaterdagochtend 11 februari werd op de emigratiebeurs te Houten de winnaar bekend gemaakt door VertrekNL-uitgever Seb van der Kaaden.

Het beste plan verkozen door de jury is geworden: Camping aan het Tanameer van Kim en Tim Otte. De prijswinnaars ontvingen uit van handen van Van Der Kaaden maar liefst € 11.000,- euro aan prijzen waaronder € 1000,- euro in contanten en 12 maanden gratis exposure in het magazine VertrekNL t.w.v. € 10.000,-.

Het plan van Kim en Tim Otte heeft ook de meeste publieksstemmen gekregen; 24,8% van de stemmers op VertrekNL.nl verkozen het plan als meest favoriet. Daarmee nomineerden zij zich ook meteen als zijnde de winnaars van de publieksprijs. Al met al een close-call, want zij werden op de voet gevolgd door het plan Hollandse Haringhandel van Pierre IJskes, die met zijn plan 22,5% van de stemmen ontving en daarmee de 2e plaats inneemt. De 3e plaats met 19% van de stemmen ging naar het plan Gezondheidsarrangementen Forward to Basic van Trudy Vlot en Ralph Ree.

Naast het kiezen van de winnaar, heeft de jury van de VertrekNL Ondernemersprijs uit alle inzendingen 4 plannen beloond met een eervolle vermelding: – Welzijnsvriendelijke paardenhouderij van Larissa Dauben – Angel Art Zomerfestival van Tom Sligting – GJ’s Pancake Bar van Gert-Jan Elshout – Singles hotel van Jeanne Dijkstra Naast de winnaar en de 4 eervolle vermeldingen zijn er nog 11 plannen die hebben meegedaan aan de VertrekNL ondernemersprijs 2012.

In de nieuwe VertrekNL nr. 5 is meer te lezen over de prijswinnaars en de eervolle vermeldingen en is vanaf 17 februari verkrijgbaar in de tijdschriftenwinkels. Voor meer informatie over De Camping aan het Tanameer van Kim en Tim Otte, kijk op www.timkimvillage.com.

Foto’s emigratiebeurs en uitreiking VertrekNL-ondernemersprijs

Interview genomineerden VertrekNL Ondernemersprijs (geluidsopname)

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Website

Geef een reactie

*