Exclusief in deze VertrekNL: het eerste deel van het nieuwe Bommel-verhaal ‘Tom Poes en de Pas-Kaart’. In dit verhaal gaan Olivier B. Bommel en Tom Poes op zoek naar het land waar het gras altijd groener is. De boek-uitgave van dit verhaal zal volgend jaar verschijnen, maar VertrekNL zal het verhaal nu exclusief voorpubliceren in de komende 10 uitgaven van VertrekNL.  Voor een speciaal combi-abonnement op VertrekNL+ het boek, kijk op: http://bommelglossy.nl/boeken/tom-poes-en-de-pas-kaart-abonnement-boek/

Bij dit nummer van VertrekNL is een speciale Rusland-special inbegrepen over wonen en werken in Rusland. Met onder andere een column van presentatrice Chimène van Oosterhout over haar eigen belevenissen in Moskou. En natuurlijk komen de nieuwste interviews en reportages ook weer aan bod in het magazine, waaronder een interview met Ruslandkenner Peter d’Hamecourt, tekenares Charlotte Dematons en top-voetballer Demy de Zeeuw.

Online editie

De online editie VertrekNL nr. 10 is alleen beschikbaar voor abonnees. Bent u al abonnee? Dan moet u eerst inloggen. Bent u nog geen abonnee maar wilt u dit blad wel lezen? Dan kunt u het als los nummer bestellen of abonneren.