Bezoek de Emigratiebeurs op 8 en 9 februari in Houten

Van nieuwe baan tot droomplek

Van het zuidelijkste puntje van Spanje tot het noordelijkste stukje in Noorwegen, van het Caribisch gebied tot aan Canada of Australië. Of u nu een baan zoekt als buschauffeur, wilt werken in de bouw of werkzaam bent in de gezondheidszorg of in de techniek, de EmigratieBeurs 2020 is van alle markten thuis. UWV/EURES is aanwezig en aangesloten op de internationale database van alle Europese UWV’s. Dit betekent dat zij beschikt over maar liefst 1 miljoen vacatures. 

Gastland – Dutch Caribbean 

Het Caribische Straatje is een van de drukst bezochte (re)emigratiebestemmingen op de EmigratieBeurs. Rust, ruimte en een plek onder de zon! Jaarlijks vertrekken vele Nederlandse emigranten en eilandskinderen naar de Caribische eilanden (Curaçao, Sint Maarten, Aruba en de BES-eilanden) om er te wonen, te werken of om er een bedrijf op te zetten. Overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven en andere dienstverleners staan klaar om de toekomstige eilandbewoners te helpen met hun (re)emigratieplannen.

 

Emigration Express to Sweden – neem uw cv mee

Wegens succes verlengd: de Emigration Express to Sweden in de Scandinavië Hal. Enkele Zweedse bedrijven en gemeenten uit Regio Jönköping willen u al binnen zes maanden hebben! Zij staan met concrete vacatures op de beurs en zijn met name op zoek naar technici, medisch personeel, IT’ers, industrieel personeel en leraren. U wordt geholpen met uw emigratie naar Zweden, met onder andere een talencursus, huisvesting, scholing voor de kinderen en een begeleidingsprogramma voor uw (eventuele) partner. Dus neem uw cv mee naar de beurs en solliciteer direct!

 

Droomplek te koop

Wilt u een vliegende emigratiestart? Dit jaar is uw droomplek te koop op de EmigratieBeurs. Verschillende eigenaren van Bed & Breakfasts, gîtes, campings, hotels en restaurants uit verschillende landen staan met hun bedrijf op de beurs en bieden deze te koop aan. Nog onzeker hierover, loop dan binnen bij de Droomplek Academie voor begeleidingsmogelijkheden om uw droom waar te maken.

 

Healthcare Jobs Abroad

Veel internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings- en bemiddelingsbureaus zijn op zoek naar de juiste medisch specialist, huisarts, fysiotherapeut, verpleegkundige of algemene verzorger. Mis de boeiende presentaties voor mensen die in het buitenland in de gezondheidszorg willen werken niet.

 

Cross Border

Wonen en werken in de grensstreek met België en Duitsland: waar kan ik een baan vinden en hoe zit het met mijn sociale verzekeringen? Bedrijven met vacatures, serviceverleners en overheidsinstanties informeren u over de mogelijkheden om over de grens aan de slag te gaan.

 

Met uw bezoek aan de EmigratieBeurs komt u in korte tijd alles te weten over de mogelijkheden over de grens en kunt u alvast de sfeer proeven van het land van bestemming. 

Meer informatie over het programma en de exposanten vindt u op: https://www.emigratiebeurs.nl/nl/

Gratis naar de Emigratiebeurs? VertrekNL is mediapartner van de Emigratiebeurs en heeft een beperkt aantal vrijkaarten. Klik hier voor een gratis toegangsbewijs. 

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.