Totaalaanbod Nederlands onderwijs in het buitenland door intensievere samenwerking

 

De Wereldschool verzorgt wereldwijd erkend Nederlandstalig afstandsonderwijs passend bij het onderwijs in Nederland. Het onderwijs via de Wereldschool staat bekend om de flexibiliteit, ruime keuze programma-aanbod en werken met erkend lesmateriaal. Om alle leerlingen, ongeacht de situatie, te voorzien van kwalitatief goed Nederlands onderwijs, is het programma-aanbod sinds deze zomer aangevuld met klassikaal onderwijs.

Naast afstandsonderwijs ook onderwijs op 9 locaties

Kinderen die woonachtig zijn in het buitenland kunnen vanaf heden in negen steden in het buitenland Nederlands onderwijs volgen op een lokale school! Hoe is dit tot stand gekomen? Sinds 2019 is LanguageOne onderdeel van de IVIO-groep, waar de Wereldschool ook onderdeel van uitmaakt. Dit jaar hebben de twee internationale onderwijsorganisaties de handen in een geslagen en een nauwere samenwerking in gang gezet. Ouders en leerlingen profiteren vanaf nu van een totaalaanbod met online -, klassikaal-, en gecombineerd onderwijs. Voor iedere situatie is er een passend onderwijsaanbod.

Adviesgesprek of meer informatie?

Wil je weten welke onderwijsvorm het beste past bij je kind? Of wil je meer informatie hebben over de lesprogramma’s? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan via de website van Wereldschool of LanguageOne. Meer informatie over Nederlands volgen op een school in het buitenland vind je hier.

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.