Meet & Greet met Boris Dittrich

Op zaterdag 9 februari is er op de EmigratieBeurs in Expo Houten een speciale meet & greet met oud-politicus en schrijver Boris Dittrich. Hij vertelt daar over zijn ervaringen als emigrant/expat en signeert zijn nieuwe boek “De wereld rond met Boris Dittrich” met illustraties van Dick Matena. Dit zal zijn in zaal 5 om 13.30 uur.

Een voorproefje van Boris Dittrich zijn verhaal kunt u lezen in onderstaande digitale beursspecial (pagina 47). Naast het complete beursprogramma in het hart van het blad, staan hierin ook diverse ervaringsverhalen en verhalen van specialisten met tips voor een succesvolle emigratie. Deze digitale uitgave zal tevens als gedrukt exemplaar gratis bij de entree worden verspreid aan de circa 11.000 bezoekers op 9 en 10 februari op Internationale Emigratiebeurs in Houten.

Over VertrekNL

Viermaal per jaar verschijnt VertrekNL, het grootste gedrukte én online magazine voor emigranten, expats en tweedehuisbezitters. In elke uitgave staat een land centraal via interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, (tweede) woningen en nog veel meer nuttige informatie over emigreren, zowel voor een korte- als voor een lange emigratie.