Yolanthe Sneijder-Cabau woonde al op Ibiza, in Nederland en Italië. Sinds 2012 zit ze met haar man Wesley Sneijder in het hippe Istanbul. Het aanpassingsvermogen dat Yolanthe als jong meisje al moest ontwikkelen, maakt haar de ideale immigrant. Waar andere voetbalvrouwen wanhopen, maakt een nieuw land met een andere cultuur haar nieuwsgierig

Emigranten in de wachtkamer Ze willen dolgraag emigreren. Liever vandaag dan morgen. Maar de huizenmarkt zit in het slop, het is in andere landen net zo lastig om werk te vinden als in Nederland, en dan staan er ook nog allerlei praktische bezwaren in de weg om de stap naar het buitenland te zetten. Een substantiële groep Nederlanders moet haar emigratiewens noodgedwongen uitstellen. VertrekNL sprak met een aantal van hen en vroeg naar hun redenen.

 

Online editie

De online editie VertrekNL nr. 15 is alleen beschikbaar voor abonnees. Bent u al abonnee? Dan moet u eerst inloggen. Bent u nog geen abonnee maar wilt u dit blad wel lezen? Dan kunt u het als los nummer bestellen of abonneren.