Gratis naar de Emigratiebeurs

Op 10 en 11 februari opent de EmigratieBeurs weer haar deuren en is Expo Houten voor 22e keer het trefpunt van de wereld, voor de ruim 11.000 bezoekers, die willen wonen, werken, studeren of ondernemen in het buitenland.  Als vaste mediapartner van dit event geeft VertrekNL 50 gratis entreekaarten weg (normaal 17,50 euro).  Klik hier voor de gratis kaarten.

Spanje is dit jaar het gastland van de EmigratieBeurs. Het aangename klimaat, het eten en de cultuur trekt al jarenlang vele Nederlanders naar Spanje, permanent of tijdelijk. Op de beurs zijn diverse Spaanse steden, makelaars, emigratiebegeleidingsbureaus, fiscalisten en bedrijven aanwezig om de toekomstige emigranten te helpen met hun plannen. Maar naast Spanje zijn ook andere populaire emigratielanden vertegenwoordigd op de beurs.

Tom Bey, directeur EmigratieBeurs, beaamt dit: “In de Scandinavië hal staan de Zweedse, Noorse, Finse en Deense gemeenten en bedrijven klaar om mensen direct aan te nemen. Neem dus een Engelstalige CV mee en meldt je bij de Emigration Express to Sweden. Ze helpen je binnen 6 maanden aan een geschikte baan, woonruimte en taal cursus. Het Zweedse Scania houdt tijdens de beurs al sollicitatie gesprekken.

Maar ook de landen Canada, Australië, Nieuw Zeeland en het Caribische gebied zijn goed vertegenwoordigd, net als Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. “Nieuw is de Normandische regio uit Frankrijk en diverse Franse bedrijven die te koop worden aangeboden. Voor Duitsland regio’s Kassel en Göttingen en het bedrijf TuMotus die personeel zoekt voor de Duitse spoorbranche.”, aldus Tom Bey. “En voor het vierde jaar op rij zullen onder het logo ‘Healthcare Jobs Abroad’ ook dit jaar buitenlandse ziekenhuizen, zorginstellingen en gespecialiseerde wervingsbureaus aanwezig zijn om in contact komen met medisch specialisten, (gespecialiseerde) verpleegkundigen en algemene zorgverleners, die in het buitenland aan de slag willen.”

Nieuw dit jaar is het thema “Summer Jobs”. Tom Bey: “Op de beurs zijn horeca- en toerismebedrijven opzoek naar gemotiveerd personeel voor entertainment-, dans-, acteer-, fitness-, sport- of recreatie-activiteiten in het buitenland, dus ben je jong en wil je in de zomer in het buitenland werken, sla je slag.”

Klik hier voor meer informatie.

Over VertrekNL

Viermaal per jaar verschijnt VertrekNL, het grootste gedrukte én online magazine voor emigranten, expats en tweedehuisbezitters. In elke uitgave staat een land centraal via interviews, reportages, columns, juridisch advies, eten & drinken, (tweede) woningen en nog veel meer nuttige informatie over emigreren, zowel voor een korte- als voor een lange emigratie.