Gratis abonnement op woon & lifestyle magazine LaVida Curaçao

 

Iedereen droomt wel eens over verhuizen naar een ander land. Sommige mensen zwijmelen weg bij besneeuwde bergtoppen en skipistes , anderen denken aan palmbomen en witte stranden. Precies zoals wij dat op Curaçao hebben.

Verhalen over het leven op Curaçao

In de reisgidsen zijn zon, zee en strand zo goed als de enige facetten die van het eiland worden belicht. Een gemiste kans, want Curaçao heeft zoveel meer te bieden. Ik kan het weten want ik woon en werk al jarenlang op dit Caribische eiland. Als hoofdredacteur van het gratis online woon & lifestyle magazine LaVida Curaçao kom ik bij fantastische mensen over de vloer, ontmoet ik gedreven ondernemers, gepassioneerde kunstenaars en ga ik aan tafel bij topchefs. De verhalen van al deze gepassioneerde mensen komen terecht in het magazine dat vier keer jaar – in maart, juni, september en december – verschijnt. Onze abonnees bevinden zich overal ter wereld. Op het eiland zelf natuurlijk, maar ook in Nederland, België, de omliggende eilanden en Suriname. Alle lezers hebben gemeen dat ze een boontje hebben voor ons prachtige eiland. Omdat ze er op vakantie gaan of zijn geweest, er een tweede huis hebben, familie hebben wonen of het geluk hebben – net zoals ik – er zelf te mogen wonen en werken.

Word abonnee en krijg vier keer per jaar dit gratis lifestyle magazine in je mailbox

VertrekNL brengt 31 maart een special uit over het emigreren naar de ABC-eilanden. De tips & trucs in deze speciale uitgave komen zeker van pas als je de grote overstap wilt maken. Een gratis abonnement op LaVida Curaçao is zonder twijfel een welkome aanvulling. Ter voorbereiding op wat gaat komen – ook info over scholen, sport, entertainment vind je terug in het magazine – of om de achterblijvers mee te laten genieten van wat Curaçao allemaal te bieden heeft. En zoek je nog een huis? In de onroerend goed sectie achter in het magazine, vind je de prachtigste huizen van Curaçao.

Een abonnement is gratis

Een abonnement is gratis. Vul je mailadres in op www.lavidacuracao.com en je krijgt voortaan elke uitgave van LaVida Curaçao in je digitale brievenbus. Wil je niet wachten tot de eerstvolgende uitgave op 26 maart 2019,  bekijk dan alvast alle eerder verschenen uitgaven onder de button Edities op de website.

Klik HIER voor een gratis abonnement op online woon & lifestyle LaVida Curaçao.

Foto homepage: Inge van Altena

 

 

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.