Alles weten over Frankrijk? Neem een kijkje op Frankrijk.nl

Is Frankrijk je favoriete vakantieland? Neem dan eens een kijkje op frankrijk.nl. Dit online magazine staat boordevol met leuke reisreportages, insidertips,  superhandige zien&doen lijstjes van Franse steden en streken en tal van bijzondere logeeradresjes.

De makers achter de site zijn 3 vrouwen die zich door hun werk en achtergrond helemaal thuis voelen in Frankrijk. Bovendien vullen ze elkaar perfect aan: Josee reisde jarenlang voor haar werk door Frankrijk op zoek naar leuke adresjes. Nicky woont als journaliste en redactrice in Parijs en Carole weet als Française – woonachtig in Nederland – precies wat Frankrijk zo bijzonder maakt. Bovendien is ze dol op koken en deelt graag haar Franse recepten. Ook schromen zij niet om de verschillen tussen Fransen en Nederlanders op de hak te nemen in de diverse taal- en cultuurartikelen. Zoals de grootste taalblunders van Nederlanders of cultuurverschillen in opvoeden.

 

Dit alles is handig gegroepeerd in rubrieken zoals Slapen, Zien&Doen, Eten&Drinken, Ontmoeten en Ontdekken. En heb je al een vaste regio in gedachten dan klik je op de kaart om alle artikelen uit die streek terug te vinden. Dus wil je alvast aan de Frankrijk-vibes voelen surf dan alvast naar frankrijk.nl.

 

 

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.