Gratis naar de Emigratiebeurs

Welkom, of beter gezegd: Willkommen op de Internationale EmigratieBeurs op 11 en 12 februari 2017 in Expo Houten. Met dit jaar Duitsland als gastland. Tijdens deze twee dagen is Expo Houten voor de 21e keer  het trefpunt voor ruim 12.000 bezoekers die willen gaan wonen, werken, studeren en ondernemen in het buitenland – permanent of tijdelijk. Een aantal hoogtepunten van deze EmigratieBeurs zijn:

Gastland Duitsland-NL en DEDuitsland is al jaren emigratiebestemming nummer 1, vanwege de aansprekende normen en waarden, de degelijkheid, de gunstige ligging en de goedkope huisvesting. Jaarlijks vertrekken tienduizenden Nederlanders naar onze buren. Een groot aantal regio’s zijn op zoek naar ambachtslieden en medisch- en technisch personeel. Maar ook Nederlandse ondernemers die een bedrijf of een camping willen overnemen zijn van harte welkom. Informeer naar uw kansen en ga op bezoek bij Landkreis Kassel, Göttingen, Steinfurt, Hansalinie of bij steden als Bad Harzburg en Wolfsburg. Wilt u weten hoe u aan een baan kunt komen bij het “Job Wunder” van de EU, loop dan binnen bij de stand van de DNHK (Duits-Nederlandse Handelskamer). Uitrusten kan op het Duitse terras, waar u al een beetje de Duitse sfeer kunt proeven met een originele Bratwurst.

CONTACT CENTER JOBS EUROPE logoVoor het eerst op de EmigratieBeurs: Contact Center Jobs Europe. Diverse grote internationale klantencentra uit Spanje, Bulgarije, Ierland, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië zijn op zoek naar Nederlandssprekende operators en teamleiders. Interessant voor degenen die graag in een internationale omgeving willen werken met veel interne opleidingsmogelijkheden. Een mooie opstap naar een internationale carrière!

Healthcare Jobs Abroad logoVoor het derde jaar op rij staat Healthcare Jobs Abroad op de EmigratieBeurs, met een groot aantal internationale ziekenhuizen, instellingen en wervings- en rekruteringsbureaus uit Zweden, Noorwegen, Finland, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Canada, Bonaire, Nieuw-Zeeland en Abu Dhabi. Zij zijn op zoek naar medische specialisten, gespecialiseerde verpleegkundigen en algemene zorgverleners.

In de Europese vertrekhal vindt u de bekende gezichten uit Frankrijk zoals de Franse regio’s Bourgogne en Auvergne. U kunt ook weer terecht bij het Franse theater voor korte presentaties, gegeven door de diverse standhouders, op het gebied van ondernemen, het kopen van een huis, het leren van de taal én voor de ervaringsverhalen van een aantal emigranten.

Interesse in een overzeese bestemming zoals Canada? De Canadese standhouders kunnen u vertellen aan welke eisen u dient te voldoen voor een snelle afwikkeling van uw visumaanvraag. De stand van East Coast-provincies New Brunswick/Nova Scotia en Government of Québec biedt plek aan diverse werkgevers met concrete banen op het gebied van IT, gaming en de horeca. Ook het Caribisch gebied is dit jaar weer groots vertegenwoordigd: bezoek de kleurrijke stands van Suriname, Bestemming van Bonaire en het Kabinet van Curaçao.

Down Under (Australië en Nieuw-Zeeland) blijft niet achter en staat op de beurs met Travel Essence (diverse presentaties over het leven in Nieuw-Zeeland), Accent Health Recruitment (voor een medische baan Down Under) en diverse emigratiebegeleidingsbureaus.

De Scandinavische landen Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland blijven in trek bij de aankomende emigranten en hebben een eigen vertrekhal met een groot aantal regio’s, gemeenten en steden die op zoek zijn naar technisch personeel, ondernemers, vaklieden… en ieder ander die van aanpakken weet.

VertrekNL geeft als mediapartner van de EmigratieBeurs 50 gratis kaartjes weg. Op is op, dus wees er snel bij en klik hier.

 

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.