Gratis kaarten voor de EmigratieBeurs

Op zaterdag 13 en zondag 14 februari opent de 20e editie van de EmigratieBeurs 2016 in Expo Houten. Klik hier voor GRATIS entreekaarten – op = op!

Tijdens de EmigratieBeurs kunt u zich weer uitgebreid oriënteren en informeren over uw emigratieplannen.  Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland, ruim 11.000 bezoekers en 150 exposanten, is de EmigratieBeurs hét trefpunt voor iedereen die naar het buitenland wil vertrekken, permanent of tijdelijk. Gezocht worden: vaklieden uit bouw en transport, ingenieurs, medische specialisten, verzorgend personeel, IT’ers, ondernemers en veel meer. Dus neem uw CV, diploma’s of business plan mee, volg de vele presentaties, oriënteer, informeer en doe zaken! EB_NL_v2-01Met drie vertrekhallen, is de EmigratieBeurs een wereld aan kansen. De Europese vertrekhal met emigratie deskundigen en diverse makelaars uit Duitsland, België, Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal en Oostenrijk. De Overzeese vertrekhal met bestemmingen als het Caribisch gebied, Canada, USA, Afrika, Australië en Nieuw Zeeland. In de Scandinavische hal meer dan 120 gemeentes, bedrijven en instellingen uit Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland op zoek naar personeel en ondernemers. Dit jaar is Frankrijk gastland. Proef de Franse leefstijl en onderzoek uw mogelijkheden bij diverse gemeentes, regio’s en bedrijven. Ga op zoek naar die ultieme baan of onderzoek uw kansen als ondernemer op het Franse platteland. Exposanten geven tijdens de beurs korte presentaties in het Franse theater. Healthcare Jobs Abroad: Vorig jaar nog nieuw, dit jaar bij succes herhaalt in samenwerking met EURES. Ruim 30 internationale ziekenhuizen, zorginstellingen en wervingsbureau’s zijn op zoek naar medische specialisten en verpleegkundigen – permanent of tijdelijk. U kunt kiezen uit diverse bestemmingen: Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Finland, Engeland, Ierland, Caribisch gebied en zelfs Abu Dhabi. Het Caribische gebied blijft interessant en trekt menig emigrant, met uiteraard de grootse presentatie van het Kabinet van Curaçao en de alsmaar groter wordende bedrijven presentatie van Bonaire. Dit jaar ook het Consulaat van Suriname op de beurs. Down Under blijven kansen liggen met een uniek ondernemersconcept van Travel Essence in Nieuw Zeeland en de aanwezigheid van de staten Queensland en Victoria uit Australië. “Of u nu op zoek bent naar rust, ruimte, een natuurlijkere omgeving, een nieuwe baan, een start als ondernemer of wellicht bent u Nederland gewoon zat. De EmigratieBeurs een wereld aan kansen!”, aldus Tom Bey, directeur EmigratieBeurs.

VertrekNL magazine heeft entreekaarten ingekocht om deze gratis te kunnen weggeven aan abonnees van VertrekNL. Klik hier voor GRATIS entreekaarten – op = op! Klik hier voor meer informatie over de standhouders.

Beursspecial 2016 cover LR r

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Website

Geef een reactie

*