Ex-supermodel en ondernemer Frederique van der Wal voelt zich een Nederlandse New Yorker. Ze switcht gemakkelijk tussen een etentje met vrienden in het cosmopolitische Manhattan en een vergadering in Hengelo bij haar bloemenbedrijf Frederique’s Choice.

Frederique van der Wal stond in de jaren ’90 op de covers van Cosmopolitan en Vogue. Ze was bovendien het gezicht van onder andere Revlon, Guess en Victoria’s Secret. Inmiddels is ze alweer bijna tien jaar bloemenondernemer. Ze is oprichter en creatief directeur van Frederique’s Choice, een online bloemenbedrijf dat boeketten verzendt en bloemenabonnementen biedt in zeven landen, waaronder Nederland en de Verenigde Staten. Van der Wal is creatief directeur.

Maak kennis met Frederique’s Choice en bestel je eerste bos bloemen met 25% korting! Gebruik de kortingscode VERTREKNL aan het einde van je bestelling en de korting wordt verrekend.

Hoe werkt het?

  1. Ga naar frederiqueschoice.com
  2.  Maak een keuze uit de producten en schrijf een persoonlijke boodschap.
  3. Vul het juiste bezorgadres in en laat uw gegevens achter bij het factuuradres.
  4. Kies de gewenste bezorgdatum en betaalmethode.
  5. Voer de kortingscode VERTREKNL in en activeer de kortingscode
  6. Vergeet niet de voorwaarden te accepteren en plaats daarna uw bestelling!

Actievoorwaarden: De 25% korting is geldig t/m 15 juli 2017. De kortingscode is eenmalig te gebruiken en niet geldig op de bezorgkosten. De korting wordt aan het einde van uw bestelling verrekend wanneer u de kortingscode invoert en activeert.