Eigen haard is goud waard

Je staat in de startblokken om de rest van je leven in het buitenland door te brengen. Alleen heb je nog een eigen huis in Nederland. Misschien is het niet gelukt om je huis te verkopen of wil je het huis aanhouden en ga je het verhuren? Als je gaat emigreren dien je (in de meeste gevallen) je uit te schrijven in Nederland. Dit heeft ook consequenties voor het afsluiten van verzekeringen voor je huis in Nederland. Want voor de meeste verzekeringen moet je ingezetene van Nederland zijn en daar zit hem nu net de crux, je gaat voorgoed of semi voorgoed naar het buitenland. Gelukkig biedt OOM Verzekeringen een oplossing hiervoor. Het maakt voor het afsluiten van de verzekering niet uit of je je huis verhuurt of dat het onbewoond blijft. OOM Verzekeringen biedt voor deze en andere situaties rondom je eigen huis een oplossing in de vorm van OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering. Deze verzekering biedt o.a. dekking voor de opstal en/of inboedel bij:

  • Brand
  • Inbraak
  • Vernieling na inbraak
  • Storm
  • Bliksem, inductie en overspanning
  • Waterschade
  • Opruimingskosten
  • Indirecte schade

Naast de bovenstaande gevaren kan het natuurlijk ook voorkomen dat je een conflict krijgt met de huurder van je huis. Ook daar is aan gedacht in de vorm van een Rechtsbijstandverzekering. Meer informatie over de OOM Achtergebleven Woonhuis-verzekering vind je op de volgende website; www.oomverzekeringen.nl. Op deze website staat een invulbaar aanvraagformulier waar je gelijk kunt laten uitrekenen wat de premie bedraagt. Ook voor o.a. ziektekostenverzekeringen in het buitenland kan je hier terecht. Meer weten? Dit kan op werkdagen telefonisch, via de chat of op skype, bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur. Daarbuiten kun je mailen naar info@oomverzekeringen.nl of een terugbelverzoek achterlaten.

Over Redactie

Al sinds 1999 een gespecialiseerde uitgeverij in (auto)biografieën en uitgever van de magazines VertrekNL en Bommelglossy. Het complete fonds is via deze site te bekijken en rechtstreeks te bestellen.

Website

Geef een reactie

*